P1130770

Lite av varje

                                            Lexi

Börjar med Vanna . Hon äter lite dåligt men har gått upp ca 1 kg. Det gör man knappast om det är tomt i magen. Ser fram emot att hon kommer hit. Nu är det snart dax att rensa i uterummer Flytta möbler och växter. Får ju flytta ut soffan i köket och då får det i köket bort. Flytta in min säng och fixa lådan . De är ett fasligt flyttande på möbler här. Ett rent nöje :) Mina flickor mår bra. De gillar att det blivit lite kallare. Ligger helst ute och spanar. Nu är trädgården rensad och hundarna tycker att det är väldigt kul där ute. Finns mycket gotta i planteringslådorna. Där är även väldigt roligt att gräva. Ja de får hållas för när jag planterat blir det lite andra regler igen. De vet vad som gäller olika årstider, lite konstigt faktiskt. 
Har lite planer för 2020 och några flickor som kommer att paras framöver. Har sett ut några hanhundar men inget är spikat ännu. Det är otroligt många som önskar valp. Jag prioriterar de som lägger lite tid på att skicka ett presentationsmail så man ser att de är seriösa.  

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-