P1130770

4 oktober

Så var det då verkligen höst. Riktigt skitväder har det varit här. Hela gården är full med löv och tallbarr. Hundarna, främst Chilli drar in massor i pälsen varje dag och dammsugaren får jobba. Börjat med höstarbetet i trädgården, har väl hälften kvar. Alla fönster är fullpackade med pelargoner som skall övervintras men de blommar fortfarande fint så de får stanna uppe ett tag till innan de åker ner i källaren. Min altan på framsidan är nu inglaad och klar. Riktigt skönt att sitta där ute nu med kaffet. På hundfronten händer inte så mycket just nu.Vi väntar vidare på Shimonis löp, hon drar ut på det, den lilla damen. Valimaa "Katla" växer och frodas hos Johanna. Massor med kort får man se på henne och det är skoj. Det är hon på bilden och Johanna som fotograferat. 
Har nu fått besked från Kollunds privathospital i Danmark att de godkänner Försäkringskassans S2 blankett. Det innebär att jag inte behöver betala något för operationen utan de kan debitera F-kassan direkt. Hoppas nu att det går igenom. Man vet ju aldrig med F-kassan. Om det skulle skita sig har jag klart med lån från banken om det kniper. Operation skall det bli förr eller senare, helst imorgon. Ska få kostnadsuppgifter från Fakkelgårdens hotell där jag måste bo under sju dagar efter operationen. Läkaren vill inte att man far hem utan de vill ha en under uppsikt. Väldigt fint hotell, riktigt lyxigt. Gissar att det kostar skjortan men de pengarna får man igen från F-kassan i efterskott. 
Så nu är det bara att vänta vidare och hoppas på kort handläggningstid. Mycket som måste klaffa med parningar, operation, hundpassning och transport fram och tillbaka till Danmark. Får ju inte köra bil hem efter operationen. Ja,ja det löser sig säkert framöver med detta, det brukar det göra. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-