P1130770

Parning

Nu har det gått 19 dagar sedan paningen mella Capri och Chester. Igår och idag har hon hoppat över frukosten. Damen brukar vara rätt matglad. Man får ju ett litet hopp om att hon är dräktig.
Sedan över till Aleri. Besvärlig dam när det gäller parning. Har provat tre gånger med tre olika hanar och hon för mest väsen. När hanen har hoppat på skriker hon och och sticker iväg. Hon verkar ha ett väldigt kort höglöp och det är inget jag är van vid De flesta tikar jag parat har gladerligen ställt upp i flera dagar. Efter sista försöket gjorde jag en gynundersökning men den visade att allt är helt normalt. Så nu har hon träffat Zero här hemma och hon har varit en huggorm alla dagar utom igår då det äntligen blev en parning.  Zero säger att det är höglöp för han är tyst i vanliga fall. Både idag och igår har han fört väsen. Man kan inte prata i telefon inne. Så när jag tog ut honom till Aleri  idag trodde jag att det kunde bli en parning igen. Icke sa nicke, huggormen är tillbaka så det var en besviken Zero som jag praktikt taget fick dra in igen. 
Nu är det bara att vänta och se om det tog sig på denna parning. Äggen lever ju i ca 4 dagar så förhoppningsvis fanns de några levande ägg där inne.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln