P1130770

En uppdatering

Så har jag då varit i Danmarka och träffat Dorte. En så kunning och trevlig läkare. Hon tog gott om tid på sig att förklara allt om min cysta och hur man gör vid en ev. operation. Gjorde en nervblockaden och blev faktiskt något bättre. Hade givetvis önskat att det blev mycket bättre men det blir som det blir. Enligt Dorte är en förbättring bevis på att det är cystan som är problemet och hon opererar mig om jag vill det. Ett par trevliga dagar med Siv blev det och lite shopping hann vi med .När jag kom hem satt jag och rotade runt på nätet och hittade en tjej som haft kontakt med Dorte och har samma problem som mig Hon blev tillslut opererad i Stockholm Har nu ringt den kliniken och nu ska mina papper gå dit. Förhoppningsvis kan man göra operationen  här i Sverige. Allt blir ju väldigt mycket enklare och jag slipper låna en herrans massa pengar. Har telefonkontakt med min läkare idag så nu får jag se var det landar.
På hundfronten händer det lite. Varit behjälplig en kompis med valpning och det blev en lång dag som slutade på klinik. Tre välskapta små cockervalpar såg daagens ljus. Alltid lika kul med valpningar men lite tråkigt när man får ta till veterinärhjälp. Tur de finns och speciellt de på Dingle för de är bara så fantastiska! 
Igår var röntgen inbokad på Ezzi. Kvällen innan skadade sig Nemi på benent. Pratade med min veterinär och skickade bilder på såret. Kunde vänta  med att sy tills dagen efter så igår blev hon hopsydd och fick stora bandaget. Vilken snäll hund! Rör inte sitt bandage så hon slipper tratt. Iofs vet hjag inte vilken trass som funkat då hon har en lång nos och långa ben Halsen supersmal. Behövs det en senare får jag nog klippa och klistra ihop en själv i rätt format. Nu vilar Nemi i sin säng som jag tgit ut i köket så hon kan ha koll och så har hon ingen soffa att hoppa i Säkert inte bra för stygnen. Hoppas de håller, whippet har ju så tunnt skinn.Ezzis plåtar såg bra ut men man vet ju aldrig för än SKK's veterinär läst av den.

 

Stackars skadade lilla Nemi 
Projekt på framsidan. Fått in två fönster på altanen. Nu har jag satt skiva som jag målat så jag slipper få in vatten. En skiva till ska in men den får jag ta lite senare då lite brädor ska bytas ut först. Jag sitter ju där mycket så detta blir nog bra när det är klart. Himla meckigt då inte en enda vinkel är rak på mitt hus.Inte bara att sätta in en skiva utan det får mätas och sågas i omgångar. Blir nog bra när det blir klart. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-