P1130770

3 veckor

Nu har valparna blivit tre veckor. De fick flytta ur valplådan redan förra veckan då de var så rörliga. De var uppe på benen och sprang. Denna kull har över lag varit snabba i sin utveckling. Nu vid tre veckors ålder äter de ur egna skålar och det fungerar jättebra. Som vanligt har jag en tik som vill ha specialbehandling. Hon gillar inte matskålen utan henne får jag handmata, då är hon nöjd. Hon lär sig nog framöver. Valparna har nu börjat komma ut lite De är både på altanen framme och på altanen på baksidan. Ska sätta upp valpstaket i trädgården så de kan vara där. Jag är ju mestadels på baksidan i trädgården och då är det smidigast att valparna är där. Nästa vecka kommer deras nya familjer på besök. Tiden går fasligt fort. Jag har lite kort om tid för fotografering men får skärpa till mig så ni får individuella bilder på valparna.
Nedan Balon Greyjoy svart halsband och röda tiken Brienne of Tarth

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln