P1130770

Full fart

Nu har Lunas valpar blivit sex veckor. Zeldas valpar blir fem veckor på tisdag. Här rivstartar man morgonen nu. Alla vill ut, alla vill ha mat. Börjar få in rutinen på detta nu. Att rodda två kullar samtidigt kräver organisation så det flyter på. 
Z-kullen springer nu in och ut som de vill. Det har som tur varit bra väder. A2 kullen är ute tre, fyra gånger om dagen. Det är full fart på dem nu och de har mycket att utforska.I dag ska det bli kloklippning på alla 19 hundar. Tur att dom är snälla och valparna tar jag när de är trötta , då går det fint. 
Man får ju ett extra gott öga till någon valp och denna gången är det Zeldas minsta tik, Arya Stark. Hon älskar att sitta i knät och bli gosad med.  Hon väger ungefär ett halvkilo mindre än syskonen. Dagarna går och snart flyttar första kullen. Det går allt för fort! Efter all skit jag haft med kullar så uppskattar man varje minut med dessa små. Kliver glatt upp tidigt på morgonen med ett leende på läpparna. idag kommer Zeldas matte och husse och stannar över helgen. Ska trimma in Maria nu så hon fixar nästa helg när jag åker och hämtar valpen. 
Framtiden har många roliga saker att se fram emot. Mer info kommer längre fram om detta 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln