P1130770

En vecka

Så har det gått en vecka sedan parningen. Det vanligaste läget just nu på Ochi är liggande. Jag har så många förfrågningar på valp nu. Hur väljer man valpköpare då? Jo jag vill att folk kommer på besök först. Vill gärna träffa ev. blivande valpköpare först. Har man haft eurasier innan är det ju ett pluss samt om man bor inte allt för långt bort. Jag vill gärna att man
"klickar" med nya valpköpare då det ska kännas bra när man levererar den lilla guldklimpen. Givetvis vill alla intresserade veta om de får valp. Ja det kan man ju inte veta förrän de kommit ut och man vet att de mår bra. Har en valpbok och har man hamnat i den är man helt klart godkännd som valpköpare. Så Evelyn, Marie, Elisabeth,Anna,Linda,Eva och Andreas, ni sitter lite säkert om det nu blir valpar och tillräckligt många.  Man har ju faktiskt den lyxen som uppfödare att man får välja valpköpare. Jag kommer att sätta ut en tik på foder i denna kullen.

Niro har det fint hos Laila i  Åmål och jag har beslutat mig för att han ska få stanna där. Blir nog lugnast för honom att slippa alla löptikar här hemma. Ezzi med matte kommer i höst att bli Lysekilsbor vilket jag glädjer mig åt. Ska bli kul att träffa både Ezzi och Monica. Risk finns för att det blir mycket kaffedrickande och så har jag lovat Monica att ta med henne till mina svampställen. Lite mat måste hon ju ha:)
Planerar att ta en sista kull på Lexi med parning i vinter så nu får man leta efter en snygg kavaljer. Man kanske kan ta sig till Tyskland igen.
Ravenna i Norge har röntgen inbokat 26 juli så nu blir man nervös i väntan på det resultatet.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln