P1130770

Ari & Ochi

Igår var Ari här första gången och tycke uppstog dirrekt De flirtade lite och efter tio minuter så var det parning. Jag har haft superkoll på Ochi så nog var det rätt dag alltid. Efteråt fick Ari och Shadow turas om att vara i trädgården med utvalda damer medan vi åt lite skaldjur. Idag träffades de igen och det var lika enkelt denna gången .
Vi ska ses en gång till i morgon sedan får det räcka. Så nu är det bara att vänta och hoppas på små ulltussar. Hoppas Ari nedärver lite av sin färg. Har sett bilder på hans syskon och de är väldigt lika varandra. Ari är en lugn och trygg hane och i jättefin kondition med tanke på att han är nio år. Tror nog detta kan bli bra. Gissar att några är lite frågande till Aris patellaresultat men husse har papper från veterinär på att patellan är OK så de kommer en kopia till mig på detta.
loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln