P1130770

Parning har skett!

Man planerar och planerar och ibland får man planera om igen. Tanken var ju att Kadina skulle paras med Jedi. Fick idag besked om att den stackarn gått och fått magsjuka och fått beöka veterinären Inget roligt alls. Vi hoppas han blir frisk snabbt och lätt.
Ja då fick vi tänka om igen och det slutade med att vi var tillbaka på ruta ett igen Alltså Fridlyckans Ivory Kouvo. Kadina har varit karltokig idag så matte var rätt säker på att det var rätt dag. Johanna åkte hem till Cia och de han inte längre än in i hallen så var parningen i hamn. Det var nog helt klart någon mening med detta. Nu får dom träffas ett par gånger till sedan hoppas vi på valpar i maj
Roligt är även att Viveca på Pine Gardens kennel har varit och träffat en snygg Lovely Megans kille med Jasinja och det blev parning där med idag. Kul om vi får valpar samtidigt.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-