P1130770

Lunas valpar

Efter ett par dagars vandrande och flåsande kom Lunas valpar. Som vanligt var Sivan med. Denna gången fick hon åka hem efter första natten då Luna lurade oss. Nästa dag kom valparna och det blev en lång historia. Till slut var det klart och i lådan hade vi en hane och fyra tikar. Alla stora och kraftiga. Efter att varit vaken i över två dygn var det gott att få sova. Luna sköter sina valpar helt perfekt och de har nu 
fått sin egen sida och här uppdateras under resans gång. Ni som får valp i denna kullen kommer få besked imorgon, tisdag. 
Igår kom Rimini hit. Hon ska ha sina valpar vecka 38. Denna kull har jag inte lagt ut då jag skulle bli dränkt i förfrågningar. Då det nu blev fem valpar i första kullen blir det några som förs över till Riminis kull. Beroende på hur många det blir kan det bli utrymme för någon/några fler valpköpare. Säljer ingen valp utan att först ha träffat de som är intresserade. 
Idag har jag fixat med en ny ramp på baksidan. Käckt om valparna kan gå ut där också.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln