P1130770

Lite nytt

Lilla Tirana kom hem. Ibland blir det inte som man tänkt sig när man skaffar en valp. Det kan hända alla och Tirana var så välkommen tillbaka. Tack familjen Gramming för att ni gett Maja en fin start, hon är så trevlig, glad och social!  Hade ett par som väntat länge, länge  på valp så de kom hit och förälskade sig i lillan dirrekt. Nu får hon ett fint hem och jag önskar henne all lycka!  På löpfronten inget nytt. Niro har inte fattat att Shammi löper ännu. Kanske han inte fattar förrän nästa gång någon löper, man kan ju alltid hoppas.

Ebba tar studenten i år och det har varit bal. Fick ju åka in till Gustafsberg och fotografera. De var så fina, Ebba och Adam. Det regnade en hel del men efter att de kommit av båten så slutade det efter en stund. Blev många bilder
Fick bli en stor bild på min fina tjej :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln