P1130770

Lite nytt

Lilla Tirana kom hem. Ibland blir det inte som man tänkt sig när man skaffar en valp. Det kan hända alla och Tirana var så välkommen tillbaka. Tack familjen Gramming för att ni gett Maja en fin start, hon är så trevlig, glad och social!  Hade ett par som väntat länge, länge  på valp så de kom hit och förälskade sig i lillan dirrekt. Nu får hon ett fint hem och jag önskar henne all lycka!  På löpfronten inget nytt. Niro har inte fattat att Shammi löper ännu. Kanske han inte fattar förrän nästa gång någon löper, man kan ju alltid hoppas.

Ebba tar studenten i år och det har varit bal. Fick ju åka in till Gustafsberg och fotografera. De var så fina, Ebba och Adam. Det regnade en hel del men efter att de kommit av båten så slutade det efter en stund. Blev många bilder
Fick bli en stor bild på min fina tjej :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln