P1130770

Valpar i huset

P1190642 P1190642

Ja nu är dom små liven här. Luna började bädda och dona redan på fredag morgon. Ringde Sanna så hon kom hit. Vi väntade och väntade precis som det brukar vara. Vid 23- tiden på lördag kväll kom första valpen. Alla valpar kom med rumpan först utom en som kom med bara huvudet utan hinnor och ingen synlig tass. Stora barn som alla behövde lite hjälp att komma ut. Luna var helt slut så det var tur att det inte var fler, det hade hon inte orkat.
Luna är en jätteduktig förstagångsmamma som har superkoll på sina barn. Är så försiktig när hon går in och ur lådan. Två black and tan och fyra troligen fawnfärgade stora goa valpar som äter och sover. Helt tyst i lådan och jag får sova hela nätterna.
Igår tog vi stygnen på Ochi så nu blir hon av med den tråkiga tratten om ett par dagar. Det ska bli skönt att få återgå till ordningen.
Kadina har startat löpet och träffar Jedi i morgon så förhoppningsvis blir det parning någon dag framöver.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-