P1130770

5 december

Prinsen är hemma på besök, Niro alltså. Han har fullt upp med tjejerna som är glada att han är här. Vilken mammegris. Går jag in ska han in, går jag ut ska han ut. Går jag på toa ska han med. Rätt som det är glömmer han bort mig och har jäteskoj och leker ute med tjejerna, just nu mest Shammi. Hon är kär :) 
Lexis ben är OK men hon får ta det lite lugnt veckan ut. Ingen synlig hälta så någon medicin får hon inte. 
Shimoni  "Isa"ska på ultraljud på torsdag. Skulle gjort det igår men veterinären ringde 15 minuter innan utsatt tid och sa att de inte hade någon som kunde ultraljuda. Snacka om framförhållning. Nu blir det i alla fall gjort på torsdag men på Cia låter det allt som om hon är dräktig. 
Tre hundar i T kullen är nu röntgade och fria.  Hoppas på bra resultat på resten av gänget också. Nedan bild på Tanzania som matte Fejda skickat. Tackar så mycket! 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-