P1130770

1 december

Igår kom Lexi in med skadat bakben. Jättehalt och smärtpåverkad.  Fick vara i köket och vila och fick Rimadyl för hon skakade och flåsade, så ont hade hon. Ringde veterinären och fick en tid 18.30. Hon blev under tiden bättre och lugnade sig . Klart Rimadylen hade verkat men hur mycket kunde man ju undra. När vi skulle åka upp visade hon bara en liten hälta men jag tyckte att det var lika bra att kolla upp henne. Man blir ju lite nojjig över ev. korsbandsskada och det är inte skoj. Åkte upp och träffade bästa Jonas. Han klämde och drog och bände och Lexi sa inte ett pip. Fick åka hem med lite mer piller och så får hon ha det lugnt några dagar i koppel. Stackare, skittråkigt kommer hon tycka det är. Nu på morgonen såg hon bra ut, mini hälta, troligtvis har hon sträckt sig på något vis. Bara att hoppas detta går över snabbt. 
Pratade med Cia om Isa igår och tecken på dräktighet finns men inte så att man är supersäker. Får bli ett ultraljud till veckan för nu måste vi veta. Jag måste 
lägga in om semester i tid om det är valpar på gång.  Vågar ju nästan inte hoppas på att hon är dräktig, har ju inte haft så bra flyt på sista tiden kan man säga. 
I morse var det 15 grader inne. Kanske dax att sätta på element? Just nu eldar jag så snart har vi varmt och gott inne igen. Har ju mycket ved så jag behöver inte snåla. 
Roat mig med att försöka fotografera fåglar i rörelse. Har kört fram bilen till matstället och sitter därmed nedvevad ruta. Inte lätt att få till det. De är fasligt snabba de små fåglarna. Några bilder blev ok men detta kräver övning. Har ju inte bästa kameran heller Den är över tio år gammal och är något trög.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-