P1130770

5 veckor

Valparna är nu fem veckor gamla, tiden går så fort. De är nu ute flera gånger om dagen och är riktigt duktiga. De kommer oftast när man ropar på dom. Nu har de tagit sig bort på gräset och har väldigt skoj där. De har även varit med bak på altanen och träffat Zero. Han är en snäll tålmodig kille trots att han är ung. Han tar det försiktigt och fint med barnen. De äter en massa mat och länsar skålarna på ett kick.  En massa nya bilder ligger på kullens egna sida. Har kraschat min kamera och använder en liten en så jag är inte så nöjd just nu. Nikonen är på lagning och hoppas få den nästa vecka. Tappade den i berget när Nemi kom i 120 med en frisbee. Hela objelktivet blev snett. Ja det finns en rem att ha runt halsen. Ska nog bli bättre på att använda den.
Nu vill valparna ut igen. Slut för denna gång

Senaste inläggen

Bloggarkiv