P1130770

Lungt i huset

Vaknar klockan sju och det är helt tyst i huset. Valparna har flyttat till sina nya hem. Skönt men även lite vemodigt. Går upp och släpper ut hundarna och sätter på kaffet. Blir stående och tittar ut genom fönstret. Som sagt, det är väldigt tyst. Ochi ser till att det blir lite ljud i huset. Hon vill in och ha mat. Plockar fram skålarna och det är ingen valp som ylar och ingen Luna som tassar runt mig och smågnäller. Alla mumsar i sig sin mat sedan vill dom ut igen
Hamnar åter vid köksfönstret, de är helt tyst. Konstig känsla. Tänker på valparna. Undrar om de sovit gott i natt? Har dom ätit sin mat? Det har dom nog, dom har fått fina familjer. Jag känner mig nöjd med dessa åtta veckor med valparna. Jag tror mina valpköpare är nöjda med sina små troll. Önskar dom alla ett fint liv och jag vet att jag kommer att träffa dom framöver. Nu ska jag inte gå och glo vid köksfönstret, jag ska gå ut i solen och rensa lite ogräs.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-