P1130770

Fixa valprummet

Nu kommer snart Ravenna hit för att bo in sig innan det är dax för valparna att komma. Hon har blivit tjockare och gillar sin mat. Hoppas hon fortsätter äta och inte blir som sin mamma som matvägrar de sista veckorna Det om något är lite jobbigt. Jag har börjat fixa i valprummet så nästa helg flyttar vi in där. I helgen blir det herrbesök för Shammi. Vi får se vad hon har för planer med sin framtid. Förhoppningsvis får vi till en parning. Blir det valpar där kommer en tik att stanna hemma.Ska bli så skoj med valpar i huset igen. Håll nu tummarna för att allt går bra.
Idag fyller A kullen tolv år. Tänk att det är så länge sedan man hade sin första kull. Framsidan på sidan pryds nu av Allie, kennelns förstfödda, som bor här i Lysekil. Hon är mamma till fina H-kullen. Så ett stort grattis till A-gänget!!


 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-