P1130770

Lite kul

Efter att ha promenerat med Shammi flera fem minuterspromenader i två veckor pratade jag med min veterinär om hennes bakben. Viveka tyckte absolut inte att man skulle in med titthål i leden så tidigt på en ohalt hund. Åke hem och avbokade tiden på Blå Stjärnan. Samtidigt bad jag sköterskan läsa upp vad som stog i journalen. Diagnosen för korssbandsskada mycket osäker!! Hur f..n kan man då boka in en operation det första man gör?? Detta stora djursjukhus får mig att bli förbannad när man tar så lättvindigt på saker och det verkar som om de bara vill tjäna pengar. En titthålsundersökning med allt som hör till är ingen billig historia och inte riskfritt heller för den delen. Nu har jag enligt Vivikas rekommendationer promenerat vidare i två veckor och utökat tiden. Shammi visar ingen hälta och jag ska tillbaka på måndag för en bedömning. Hoppas allt är OK nu. Jag kommer i så fall att utöka promenaderna ytterligare och ska hon vara lös får det vara med tråkiga mormor på mindre yta. Förhoppningsvis går detta vägen nu. Lite tur måste vi väl få ha.
Glädjande är att jag ska få leasa in en fin tik för parning och förhoppningsvis startar löpet nu i december. Längtar så efter små valpar igen. Hur jobbigt det än kan vara med en stor kull så blir valpsuget stort efter ett tag utan små troll.
Förhoppningsvis blir Iwo från mig pappa på kennel Pine Garden framöver och det ska bli så spännande att se valpar efter honom. Lovely Megan's har en kull efter honom och de ser fina ut :) Där väntar också Bessa från mig  valpar och hon är riktigt tjock. Spännande att se vad som kommer ut där.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-