P1130770

13 januari

Nu har Niro åkt hem till sin familj. Tyvärr fick han med sig kennelhosta hem och blev dålig i onsdags. Mina hundar har fortfarande inte visat några symptom. Håller de sig friska över helgen är nog faran över. 
Väntar på löp på ett par tikar och det är då ett fasligt väntande.
Veckan innan My Dog fick jag en läcka i taket. Helt plötsligt såg jag droppar på golvet och tittade upp i taket, Blev ju full fart i huset. Fick in en tunna samt la våtrummsmatta på golvet. Ringde takläggaren som var här i sommras och han konstaterade att det hela var hans fel. En riktig supermiss. Tur det för detta blir nog rätt dyrt. Hade en stor avfuktare stående i en vecka så nu är det torrt. Har en stor takpressenning på taket så jobbet med taket kommer igång när det blir bättre väder. Fick röjt ur på kontoret och igår passade jag på att måla väggarna. De blev riktigt bra. Får se vad det blir för innertak men vitt ska det vara.
Sedan jag gick med i en FB grupp för folk med TCD har jag fått kontakt med flera trevliga människor. Både de som blivit opererade i Danmark och folk som väntar å operation. Min resa har ju varit väldigt lång så då tog jag tag i detta och gjorde en ny blogg. Bra att ha allt dokumenterat på en och samma plats. Kanske jag kan hjälpa någon som sitter i samma båt och inte får hjälp.  Blogg
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-