P1130770

Lungt

Så har sommaren gått. Inget nytt på hundfronten. Alla har hållt sig friska som tur är. Just nu är det lite rörigt med två löptikar i huset och Zero som vet vad det innebär. Han är rätt snäll men vid höglöpet är det lite pipande och så äts det lite dåligt. Har lite valpplaner framöver Troligen blir det två tjejer som paras fram i oktober/november. Vilka det blir har jag inte riktigt bestämt. Både hemma hundarna och de på foder löper ungefär samtidigt. Inte det ultimata precis men inget man rår över. Röntgenresultaten har börjat komma in på C-2 gänget Det är nu fyra av sex pojkar som är röntgade och patellatestade med fina resultat. Sådant gör mig glad :) 
Även Dracarys av Nixenspitze har fått fina hälsoresultat. Ska bli skoj att ta en kull efter honom framöver. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln