P1130770

Hej igen

Allt går bra med Lexi Hon har blivit som ny :) Pigg och glad och är lite farlig med sin tratt. Hon glömmer att hon har den och springer in i benen på mig med den. Det gör ont! På måndag ska stygnen tas och snart slipper hon tratten och kan vara sig själv igen. Idag har jag försökt fotografera Shammi Inte det lättaste precis. Några bilder blev det men det tog sin lilla tid och det gick åt rätt mycket godis

Nu börjar parningsplanerna för tre tikar att falla på plats. En hane klar, en ska jag träffa efter nyår och en ska kolla sin patella. Bara att hoppas att jag gillar det jag ser och att de blir grönt ljus på patellakollen. Info kommer på valpsidan så småning om. Längtar efter valpar i huset igen, det känns som en evighet sedan man hade det fast det var i april .

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-