P1130770

B2 kullen

På eftermiddagen den 26 juni startade valpningen. Det blev en långdragen historia. Första valpen föddes 15.00 och sista valpen föddes den 27 juni 11.15  Det var lång tid mellan varje valp. Åtta fina och stora valpar blev resultatet.  Efter ett par dagar slutatd Misty att äta. Inget bra tecken. Åkte iväg med henne och valparna till veterinären som konstaterade att det jag redan viste. Livmoderinflammation. Åkte hem med pencillin. Ett dygn senare blev hon sämre igen och det blev åter en tur till veteinären. Denna gång var det inte mycket att snacka om utan det blev operation och livmodern avlägsnades. Dagen efter hade jag åter en pigg och glad Misty som gärna åt sin mat och var nöjd med mammalivet. Alla valparna har hem att flytta till, men vilken som ska vart vet vi inte ännu. Det är helt tyst i lådan, bara lite pipande när det är dax för mat. De går upp fint i vikt och har fått klorna klippta för första gången. Ett härligt gäng valpar och ett härligt gäng valpköpare. Vi ses om tre veckor! Då har det blivit lite mer liv och rörelse på de små. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln