P1130770

Parning

Nu har jag haft söta Xuyi på besök en vecka. Vi har varit och träffat Rio och fick till en parning. Dagen efter var intresset svalt. Nu har hon åkt hem till sin familj och vi börjar vänta på tecken. Har ytterligare valpplaner med parning i augusti om det blir som man tänkt.

Sommaren verkar ha kommit och här är verkligen gott väder Flera dagar med sol och fågelkvitter. Hundarna har fått hela huset och vi slipper grindar. De går som dom vill då jag har öppnat mellan hagen och trädgården. Både altandärr och ytterdör kan vara öppna. Tror de trivs rätt bra. Gjorde en rabatt för ett tag sedan. Den har jag fått ta bort då hundarna tyckde det var bästa liggplatsen i trädgården, på berget under shersminbusken. Här en riktigt somrig bild på vår prins Zero

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln