P1130770

21 september

Ja ibland blir det inte som man tänkt men det finns väl någon mening med det åxå. Niro har varit flitig och uppvaktat Ezzi enligt konstens alla regler. I förrgår var det tydligt höglöp och Ezzi visade klart och tydligt att det var dax för parning. Det fattade Niro åxå och flörtade ordentligt. Varje gång han försökte para henne hoppade hon undan och fräste. Ena gången nafsade hon efter honom och då tyckte han inte att hon var så trevlig. Gjorde ett antal tappra försök senare på kvällen men damen fortsatte att visas lite vassa tänder. Vill bak men inte fram som jag brukar säga. Man får fråga sig själv om man verkligen ska ha en sådan tik i avel. De andra tjejerna jag har parat har varit glada och villiga och väldigt lättparade.  Igår var intresset svalt och idag var hon en riktig surtant. Troligtvis ett mycket kort höglöp eller så var det inte rätt kavaljer enligt Ezzi. Skit samma, så blir det ibland. I eftermiddag får Niro åka hem till sin familj och ha det lugnt och skönt. Han är ung och det är ingen brådska att få valpar efter honom. Hans tid kommer och då med en lite trevligare donna.
Vi väntar vidare på löp hos Shimoni så ni valpköpare som vill ha valp får vänta ett tag till tyvärr. Inget man kan styra över liksom.
Det finns en mening med allt.  
Igår hade vi en mysig dag, Ebba, Mormor och jag. Vi fikade och tog upp resten av morötterna och löken. Fint väder hela dagen Givetvis var jag tvungen att fotografera lite

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-