P1130770

2 augusti

Längtar efter valpar. Visst var hon söt lilla Ochi? Toköron hade hon, men de rättade till sig allt eftersom hon växte.
Idag har hon stoppat ner nosen i matskålen och ätit några kulor för egen maskin. Igår var hon kantarellhund och jag hade fickorna fulla med levergodis. Plockade lite svampar, matade Ochi, plockade svampar och matade igen . Det var i alla fall slut på godis när vi kom hem. Nu är ju inte skogen full i kantareller men man kan ju gå i alla fall. Nackdelen är att man får plocka äckliga fästingar i ett par timmar efter en skogstur, så här får en hund gå åt gången annars får jag plocka hela dagen. Det fullständigt kryllar av dem och så när man tror att man plockat alla så kryper det nya i pälsen. Har ett glas med diskmedel och vatten  som jag lägger dem i och då drunknar de små äcklen.

Damen ser måttligt road ut. Jag bytade i alla fall bort svampen mot flädersaft. Bra när man kan byta :)

Kikar runt efter kullar utomlands, och då menar jag inte Norden Så tröttsamt. Har en lista på närmare 60 uppfödare i Frankrike. Hittade man något skoj då? Nej. Var enda hund har Svenska linjer bakom , antingen från den ena kenneln eller den andra. Verkar vara typ två lag i Frankrike. Ena laget har från den ena kenneln och det andra laget har från den andra kenneln. Det är ju till ingen nytta att ta in något med Svenska linjer, det har vi här. Åka över ån efter vatten liksom. Hela Frankrike går bort.
Nu ska jag scanna de tyska klubbarna. Är det tråkigt väder är det ju något man kan sitta och pyssla med.


 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-