P1130770

Trädgårdsjobb

Igår blev det trädgårdsjobb hela dagen. Av någon märklig anledning skjunker stenarna så jag plockade jag upp dem. I dag  ska jag fylla på med sand i botten för att få upp dem i rätt höjd. Alla kanter blev klippta idag och den jäkla trimmerna släpper ut snöret så det är ett meckande att få det att sitta kvar. Gräsklipparnen fick sig en tur den med

Gammalt rör fungerar bra som kruka för timjan. Fick lägga en platt sten i bakkant, det är ju bra om jorden stannar kvar i krukan
Har spadvänt hela rabatten . Det växer någon slags astillbe och den växer som ogräs. Ett riktigt skit jobb som tog ett par timmar. Massor av rötter var det, tror jag körde fyra fulla skottkärror och ändå är det jord kvar i rabatten. Några röda astillbar står nu kvar. Ska köra i lite koskit idag och sedan får jag fundera på vad som ska sättas
Ebba var i Bullaren hos Morfar och Gullvie och fick med sig hallonplantor hem. Har grävt djupt, vattnat och lagt på ordentligt med gödning. Får hoppas att de trivs. Här komer solen åt hela dagen sa kanske vi får några hallon i sommar
Köpte två nya rosor igår, en Kimono och en Garden Princess. Började bli lite plats i rosenrabatten. Sedan kikard jag in på Bakker, skulle bara titta, men de hade bra erbjudande på tre rosor så då blev det en Arthur Bell, en Rumba och en Nina Weibull. På köpet fick man två klängrosor, en Idigoletta och en Climbing snow.  Givetvis stoppade det inte så utan två klematis, en rosa och en blå hamnade i korgen. Detta kommer i mitten av maj så nu får jag inte åka till Munkedals handelsträdgård :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln