P1130770

Lite ändringar

Nu blir detta min hundblogg. Allt som har med kenneln att göra kommer att hamna här. Kikar du under Blogg i menyn hittar du trädgårdsbloggen. Lite ordning får det vara nu när man kan ha två bloggar på samma sida.
Det går bra med valparna som har flyttat. Vissa äter lite sämre men det är ju fullt normalt. De har ju ingen konkurrens om maten och mycket är nytt.  Shammi växer och jag undrar om hon kommer att växa över syrran i höjd. Niro består just nu bara av långa ben. Han har blivit grövre i huvudet och tassar och ben är kraftiga och fina. Båda småttingarna är anmälda till Västkustvalpen. Jag måste nog ta och träna lite. Stå fint kan dom men de har aldrig haft på sig utställningskoppel. Kanske bra att haft på det några gånger innan utställningen. Shammi vete sjutton vad hon kommer att tycka om tilltaget utställning. Hon är i den åldern nu så det kan vara lite spök. Niro tar allt i livet med ro så han lär väl äntra ringen som om han aldrig gjort annat. Kavat, trygg kille. Ochi har fällt ur ordentligt och äter som en kratta . Vi väntar på löpet och som vanligt är det en lång väntan.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln