P1130770

Kennelträff !

Så har vi fått till en kennelträff!
Vi ses den 19 juni , se här! Gå till sidan och anmäl där så får jag hem anmälningarna på mailen Tack!
Ska bli så skoj att träffa mina valpköpare och deras hundar. Det blir ju lite fotografering men inte med mig bakom kameran denna gång. Jo, jag kommer allt att dokumentera träffen men fina bilder på era hundar kan Sofia fixa. Mormor ska baka så vi får se vad det blir denna gången . Om en viss person kommer så måste vi nog ha morotskaka :) 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln