P1130770

Duktig valpköpare!

Cia, matte till Kadina och Shimoni var på Tjolöholms inofficiella utställning och det gick riktigt bra! Resultatet såg ni på startsidan. Jag är så stolt över dem! 
Jag har roat mig med att fylla bilen med skit som ska till tippen imorgon. Slipat och målat spiskupa och vägg efter att Uddevalla mur varit här och fixat det dom missade när jag satte in en ny kasett i öppna spisen. De fick bakläxa av sotaren.
Jag har stagat upp mina hallonplantor och haft Ochi och Nemi som hjälpredor. Till middag blev det korvgrillning och hundarna fick korvar vilket uppskattades

Kommentera gärna:

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln