P1130770

Duktig valpköpare!

Cia, matte till Kadina och Shimoni var på Tjolöholms inofficiella utställning och det gick riktigt bra! Resultatet såg ni på startsidan. Jag är så stolt över dem! 
Jag har roat mig med att fylla bilen med skit som ska till tippen imorgon. Slipat och målat spiskupa och vägg efter att Uddevalla mur varit här och fixat det dom missade när jag satte in en ny kasett i öppna spisen. De fick bakläxa av sotaren.
Jag har stagat upp mina hallonplantor och haft Ochi och Nemi som hjälpredor. Till middag blev det korvgrillning och hundarna fick korvar vilket uppskattades

Kommentera gärna:

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln