P1130770

Utställningspremiär

Då det inget Orsa blev för mig då ryggen jävlas fick jag stanna hemma. Hade inte klarat att köra så många mil själv oavsett om jag delat turen på två dagar. Som tur var hade jag anmält valparna till Västkustvalpen. Det tar bara 30 minuter att köra så det var helt lagom och snälla Gunilla åkte med mig som hjälpare. Tusen tack!!  Jag har inte tränat 
något med valparna mer än att de ska stå och inte sitta när de får godis. I går fick de ett bad och sedan tog jag på utställningskopplet för första gången och sprang några varv i trädgården . Bäst att prova lite innan :) Idag stod både Niro och Shammi som små rutinerade stjärnor i ringen och blev hanterade av domaren med viftande svansar. Spang som om dom inte gjort annat i hela sitt liv i ringen.  Vem har smygtränat dom tro?? Jag sa till Niro att det förpliktigar när han nu fick Chickos utställningskoppel. Sa det samma till Shammi som fick Onzas . Tror båda fattade att matte menade alvar. Är så stolt över barnen idag som fick var sin BIR rosett med hem och mycket fina kritiker. De var två klasser nämligen Stora valpar för sig och små för sig. I gruppfinalen åkte vi ut men de höll stilen och orken även där. Nu sover de gott. Har precis anmält Shammi till Vänersborgsutställningen . Niro och Lexi var anmälda sedan länge men jag ville ha en liten koll när det gällde Shammi. Klart att hon ska med!  Shimoni, Oriono, Ozona och India kommer  så det blir en liten familjeträff. Ska bli skoj

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln