P1130770

Väntar och väntar

Ochi ska ju löpa men inte händer det något. Kollar varje dag. Såg ett par bloddroppar på köksgolvet men inte var det hon . Det var lilla damen Shammi som startat sitt först löp. Nu får man ha superkoll på Niro. Än har inte tjugofemmöringen trillat ner men det kan den göra på ett ögonblick. Shammi och Niro ska inte vara tillsammans ute nu och inne blir det superkoll. Får se om han fattar om sisådär 12-14 dagar. Blir det en skrikhans eller blir han lika cool som Chicko? Gissar att han kommer att bli superjobbig i alla fall om han inte är där jag är, mammegrisen :)

Mina godingar Niro och Ochi.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln