P1130770

Väntar och väntar

Ochi ska ju löpa men inte händer det något. Kollar varje dag. Såg ett par bloddroppar på köksgolvet men inte var det hon . Det var lilla damen Shammi som startat sitt först löp. Nu får man ha superkoll på Niro. Än har inte tjugofemmöringen trillat ner men det kan den göra på ett ögonblick. Shammi och Niro ska inte vara tillsammans ute nu och inne blir det superkoll. Får se om han fattar om sisådär 12-14 dagar. Blir det en skrikhans eller blir han lika cool som Chicko? Gissar att han kommer att bli superjobbig i alla fall om han inte är där jag är, mammegrisen :)

Mina godingar Niro och Ochi.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln