P1130770

Utställning Vänersborg

Åkte själv med tre hundar och fick ta med den stora buren . Funderade på hur det skulle gå då vare sig Shammi eller Niro varit i bur någon gång. Startade med att köra in fel väg mot V-borg och hamnade i centrum men som tur var har man ju telefonen . Perfekt manick det där :) Kom då fram i god tid och fick pallrat mig in med mitt pick och pack och hundarna Tur att dom är snälla att ha med sig.
Ett gott gäng vid ringen blev det. Niro skulle ut först så jag stoppade in Lexi och Shammi  i buren och Shammi tyckte det var ett helt perfekt ställe att vara på. Niro skötte sig exemplariskt! Han är så fin att ställa ut. Go och glad och han fick så mycket beröm av domaren med en strålande kritik. Kunde inte vara nöjdare. Bilder på Niro: Jeanette Dyberg

Shammi startade i juniorklass för första gången och fick ett exellent vilket jag var väldigt nöjd med. Damen har lite att växa i om man säger så. Hon gillar att visa upp sig och är lätt att ställa och glad i domaren. Inga tveksamheter där inte. Idag fick hon för första gången för sig att sätta sig ner på rumpan när hon skulle stå Det har hon aldrig gjort så jag undrar om någon smygtränat här hemma på att hon ska sitta när hon får godis.
Foto på Shammi: Jeanette Dyberg

Lexi skötte sig som vanligt utmärkt Hon är så duktig och vet precis vad hon ska göra . Man skulle kunna ställa henne med en sytråd runt halsen. Hon bara vet. Hon slutade som fjärde bästa tik och missade tyvärr det sista certet. Reservcert, vilket onödigt påfund! Ja vi får hoppas på nästa gång.
 

Så var det avelsgruppen

Foto: Jeanette Dyberg

och uppfödargruppen

Domaren berömde alla hundarna för att de var så fina i temperamentet och det tackar man ju för :) Jag håller detta med bra temperament högt då allt blir så mycket enklare då
Ozona var trea i öppenklassen med excellent. India tog ck och var andra bästa tik för dagen .
 

Shimoni vann juniorklassen och fick ck men var oplacerad i konkurensen . Duktiga flickor:)

Foto: Jeanette Dyberg

Orinoco vann öppenklassen men utan ck. Vi kunde faktist inte lista ut varför, för han fick en jättefin kritik.Kicki visar hund med elisen och det går jättebra! Fint par :)


Foto: Jeanette Dyberg

Jag är jättenöjd med dagens resultat och hoppas ni valpköpare haft lika roligt.
Man har ju samma hund med hem som man hade när man kom oavsett resultat.
Hoppas nu att flera av er anmäler till Backamo utställningen 27 augusti Det hade varit jätteskoj om vi kunde få ihop både avel och uppfödargrupp igen. Är det någon som behöver hjälp med att anmäla eller behöver lite träningshjälp så hör av er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln