P1130770

Äntligen!!

Det vi alla väntat på! Ochi löper så nu börjar det hända lite . Förhoppningsvis reser vi till Qimbo i Norge i slutet av månaden och hoppas på det bästa. Ska bli väldigt trevligt att besöka Anne igen. Hon är så fantastiskt trevlig och gästvänlig och får en verkligen att känna sig hemma.Så om du läser här Anne så får du skriva en liten lista om du vill att jag ska handla med mig något när vi kommer upp.
Shammi och Chilli har slutat sina löp och Niro är väldigt glad över att fått tillbaka sin lekkamrat Shammi. Inga lugna stunder på de två. Gissar att han börjar fatta vad löp är för att han är fasligt nyfiken på damernas bakändar. Nu något försent för honom som tur är men vi får se vad han säger när Ochi går in i höglöpet
. Så nu är vi ett steg närmre valpar om allt går vägen :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln