P1130770

Ny hane & kennelträff

Dagen innan kennelträffen blev jag tipsad om att den tyske hanen Ari var på semester i Sverige. Jag träffade honom för flera år sedan på en kennelträff här. Då var han inte tillgänglig för avel. Han har alltid funnits med i bakhuvudet. Ari har nu två kullar i Tyskland. Jag fick husses telefon nummer sedan började vi SMS:a . Så igår var allt klappat och klart med ägare och KZG :) Fantastiska ägare som kommer hit och bor här några dagar och då får vi hoppas att Ochi godkänner sin kavaljer.

Ja det blev övervägande svarta hundar på träffen och jag hade faktiskt koll på vem som var vem. 18 svarta och 6 av annan färg Här på bilden har vi Samburu. En son till Lexi och Morion. Kommer att bli en maffig kille när han är färdigväxt. Han var bara glad och go och  vansinnigt kär i var enda tjej. Chilli och Lexi gjorde så gott de kunde för att uppfostra slyngeln. Det gick nog in i ena örat och ut i andra.:)

Vi samlades på Stuteri Light och där var det flera som ville få hundarna fotograferade och Ebba höll lite ring och socialträning. Där efter åkte vi hem till mig där det blev äpplekaka med vaniljvisp och kaffe samt lite grillning. Hundprat och hundlek i massor.

Här har vi Allie. Kennels förstfödda valp och nu snart tio år.

Nedan har ni de yngsta. Tanzania, Travesia och Termelli. Det var full fart mest hela tiden . Travesia har oftast alla fyra tassarna i luften . Gilla tydligen att hoppa

7 7
 

Ochis bror Ohio har intagit en bra plats

Tack till er alla för att ni kom på träffen. Så skoj att se alla och hur hundarna växer och trivs!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln