P1130770

Besök idag

Igår kom Kicki med Emira och Orino hit med Laila från Åmål. Laila skulle ha en tik från nästa kull på foder. De kom vid elva och vi pratade och pratade och tiden bara rann iväg. Det slutade med att Niro åkte med Laila hem. Ingen av oss hade trott att det skulle bli så. Jag har ju haft en plan att han skulle vara här och är jag självisk så skulle han givitvis få vara det. Vet hur det är att ha hane i huset med ett gäng tjejer. Ska man tänka på Niros absolut bästa så är det inte optimalt med fem flickor som löper. Har nu haft löptik i huset sedan i mitten av mars då Lexi startade sitt sedan har de avlöst varandra. Laila har hund innan men det är en steriliserad tik. Så nu är han hos Laila och vi får se hur det går. Inget är till hundra bestämt ännu. Alla måste ju trivas.Jag vet då att jag lagt en bra och stabil grund här för grabben. Han är go och glad och stabil i alla lägen. Gillar att träna så jag tror att det blir bra med ett aktivt hem. Laila gillar att träna och nu har hon ju Kicki som hon kan samträna med och det är alltid roligt. Utställningar blir det åxå framöver.Det sved allt i hjärtat när han åkte och det blev väldigt lugnt här hemma.  Fick en rolig nyhet igår av Eva och Claus som kom förbi en snabbis. Kanske, kanske flyttar Ezzi med matte hit ner i höst. Hoppas allt går i lås, för det hade varit jätteskoj att ha dom på promenadavstånd.

Kommentera gärna:

Vad skoj Monica Det ser jag verkligen fram emot!!!!!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln