P1130770

Räknar dagar.

Idag är det arton dagar sedan sista parningen, eller 21 dagar sedan första parningen. Igår var Ochi mycket trög på maten. Fick i henne kanske en näve levergodisar för vanlig mat passade inte Då tittade hon på mig som hon trodde jag skulle förgifta henne sedan gick hon. Go liten dam. Någon hade spytt lite i köket så det kav ha varit hon. Kanske ett gott tecken på dräktighet. Håll tummarna
Ebba har fått jobb! Så himla skoj! Hon sökte och fick en heltidstjänst på Bubbleroom i Göteborg. Tänk att ha ett sådant flyt, bara att hoppas att hon kommer att trivas. Tyvärr lär jag se min tjej lite mer sällan men mamman är nöjd om dottern är nöjd.
Hittade en sida på nätet och fastnade där en bra stund. DinPrint heter sidan. Man kunde ladda upp egna bilder och sedan kolla om de fungerade som fototapet. Skulle vilja ha en sådan på min lilla vägg i köket. Hur häftigt som helst.Jag har ju massor av bilder så jag får fundera på om det ska vara en ren naturbild eller kanske på några hundar. Hade ju varit rätt gulligt med lite valpar på köksväggen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln