P1130770

Varmt & dräktighetstecken

Idag har termometern gått upp till 30 grader och hundarna tar livet med ro. Jag solade en stund på eftermiddagen och fick lite sällskap av Ochi. Hon skulle absolut ligga i solsängen Jag hade fläkten på så hon tyckte nog att det var lite skönt. Passade på och kolla på spenarna och nog sjutton har de blivit mer rosa. Det är ju ett bra tecken, sedan är hon grinigare på de andra hundarna. Inte så skoj men ett bra tecken det med :)

Lexi kom och fjäskade, först med Ochi och sedan med mej men tyvärr fick det inte plats fler i sängen

Ochi fortsätter att äta dåligt. Matte börjar få lite lätt ångest. Hon måste ju äta så jag hämtade upp lite nötfärs. Hon fick lite vid lunch och det passade damen Nu på kvällen fick hon i sin mat och hon var väldigt duktig på att bara äta färsen och spottade ut kulorna. Suck... I morgon ska jag till djuraffären och köpa kycklingköttbullar (BARF), då blir hon nog glad. Jackie var lika dan och hon fick frysta kycklingköttbullar ute och då åt hon fakiskt bra,

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln