P1130770

Det där med mat

Visst är hon söt? Ja,ja vad gör man inte för Ochi? Jag åkte och köpte Mush, kyckling och oxe eller vad det nu var. Ochi åt glatt upp fyra frysta bollar vid lunch. Nu i kväll har hon ätit fyra till + två nävar levergodis. Levergodiset var äckligt igår men idag pasade det. Även en fjärdedel av min panpizza smakade bra. Havaii var sorten så jag får ta lite skorpor och jordgubbskräm. Har lagt i en dl. valpfoder + två äckliga bollar i blöt. Ska se om man kan mosa ihop det och kanske tar hon det i kväll. Man får testa det mesta för att hon ska äta. Just nu får hon få det hon vill bara hon äter lite. Min lilla goa fröken . Har haft tikar förut om varit meckiga med maten vid dräktighet så jag känner att jag börjar bli lite van vid dessa knäppa ideer. Förhoppningsvis drabbas hon av den där dräktighetshungern som brukar  komma en bit in i dräktigheten Den är rätt bra för då äter dom i stor sett allt. Vi hoppas på det :)
 

 

.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-