P1130770

Backamoutställningen

Noble Niro av Nixenspitxe HP BIR valp
Essmania's Tirana 1 HP BIM valp
Essmania's Termelli 2 HP
Essmania's Sarajevo Exellent 1junk ck cert BIM
Essmania's Krim Exellent 1Chkl ck 2Bhkl
Essmania's Flammentanz exellent
Essmania's Shimoni 1junk ck 2Btkl cert
Essmania's Ravenna Exellent 3junkl
Essmania's Shamwari  VG 4junkl
Essmania's Kadina  Exellent 1ökl ck
Essmania's Gandia Exellent 2ökl ck
Essmania's Ozona VG 4ökl
Essmania's Fragancia VG Ökl
Lovely Megan's Brooke Shield's 1Vkl ck
Essmania's Fragancia avelsklass 1 HP
Lovely Megan's Brooke Shield's avelsklass 2 HP
Essmania's Uppfödargrupp 2 HP

Det var hela listan Jag är supernöjd med dagens resultat och alla hundar stog stadigt när domare Soos Attila från Ungern kände och klämnde och tittade. Maken till petig herre har jag aldrig varit med om! Han fjärrskådade verkligen hundarna och tittade på rörelserna flera gånger. Mycket bra med hundarna och kunde skämta lite emellanåt. Man kunde tydligt se en röd tråd i hans bedömning Absolut en jag gärna ställer för igen, fast inte med pälslösa
flickor :)  Nu fick de åka med för att jag anmält och för att det skulle bli ett par grupper.
Tur med vädret hade vi åxå.
Tusen tack till alla mina fina och duktiga valpköpare!!  Alla hundarna i topp skick och de svarta glänste verkligen lite extra i solen.  Så skoj att ni kommer och är med och visar upp era stjärnor, för oavsett resultat, är det ju just stjärnor de är i det vardagliga livet.
Att ni kommer och ställer ut betyder massor för mig och min verksamhet. Nu är det ingen utställning för mig färren My Dog 2017 och då kör vi båda dagarna så jag hoppas vi ses där och att kanske fler vågar sig på detta med utställning.
Samtliga bilder nedan Kicki Samuelsson
 

loading...

Senaste inläggen

Bloggarkiv

-