P1130770

Detta är ett blogginlägg

Startade morgonen med en skön promenad i dimman. Här är varmt , igår var det nio grader. Jag är glad så länge det inte är snö. Lexi får ha tratten ett par dagar till. Ett litet sår kvar. Testade utan tratten i torsdag och hon var snabb som en vessla och kliade upp ett litet sår på ett ställe. Det var nog inte helt läkt efter att vi tagit stygnen. Både jag och hon är trötta på tratten. Shammi är helt OK i sitt ben nu. Vi ökar promenaderna ytterligare och hon får vara lös och då med Chilli som inte leker så mycket med henne. Hon har varit uppe i stora hagen och rusat runt lite och det gick bra. Jag hade bara hjärtat i halsgropen ett par gånger.
Har uppdaterat under parningsplanerna, så nu är det bara att vänta på löpet på Luna. Förhoppningsvis kommer det igång snart.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-