P1130770

Nytt år

Så var det nytt år igen. Gott att helgerna är över. Jag är inte mycket för firandet. Nu ser vi fram emot allt nytt och spännande. Luna började löpa och det blev dax att träffa tilltänkte hanen. Han var måttligt intresserad av den tokiga flirtande damen. Efter ett antal dagars flörtande från hennes sida tyckte han att hon kunde åka hem. Har var riktigt less på henne och helt ointresserad av att tillverka små lurviga telningar. Nu bor ju hans halvbror på samma ställe så han fick nu chansen i stället. Här var det kärlek vid första ögonkastet och parningen var fixad. Det fanns nog någon mening med detta så nu hoppas vi på valpar i början av mars.
Hundarna här hemma har det fint och vi ser fram emot My Dog nästa helg. Detta år blir det bara en dag vi ställer ut. Kroppen pallar inte två dagar.
Önskar er alla ett Gott Nytt År!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-