P1130770

Inför My Dog

I förrgår kom de två röda systrarna infarande efter lek i hagen Inte var de rena inte. Två lerhögar:) Det blev lite bad på båda två. Inte hela hundarna för de fäller. Vill gärna ha lite päls kvar inför helgens utställning. Nu är de kammade ordentligt och ser presentabla ut. Chilli  fick ett helbad . Efteråt la hon sig under luftvärmepumpen och torkade snabbt. Hon kom på det själv och jag slapp ta blåsen. Smart tjej. Nu glänser tanten :)

Idag kommer lillprinsen Niro hit. Sa bli skoj att rå om honom några dagar. Laila har varit så snäll och badat honom  och gjort honom fin. 1000 tack Laila, du är en pärla!!
Jag kommer att ha en uppfödargrupp på My Dog. Vilka som ingår får vi se då det finns några att välja på.
  I efter middag får vi besök av valpintreserade, alltid skoj. Får väl se om gänget charmar familjen.
Sonen är hemma vilket är mysigt. Hör och häpna ! Han kommer med på utställningen. Gott att ha ett par extra händer när vi har fyra hundar med oss.. Tänk, jag får en heldag med son, dotter och hundutställning! Jätteskoj ska det bli och sedan att träffa uppfödarkolegor och andra vänner. Kika lite extra på hanarna och hoppas hitta någon fin för framtida valpar kanske.

Nu väntar jag på samtal från Viveca att valpningen är i gång på Pine Garden. Denna gång är det Iwo som ska bli pappa. Spännande. Kanske det blir en fin hanvalp i den kullen. Håll tummarna för att det går bra hos dem nu. Så glad att jag fick kontakt med Viveca och att Jasinja kom till dem. Bättre hem kunde hon inte fått !

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-