P1130770

Skrämmande röntgenberättelse

2 februari får jag meddelande från Maria och Espen i Norge som har Odessa. De är ledsna och oroliga De har varit på Kristiansands Dyreklinikk och röntgat "Ronja" Veterinären har sagt till dem att det är den snedaste hund de någonsinn sett. Hon skulle inte ens klara av att gå över köksgolvet och minst av allt springa . Veterinären förespråkar avlinvning av den stackars hunden. Jag blev helt matt, vad händer? Det verkar konstigt för om det vore ett stort anatomiskt fel borde jag ju sett det när hon var här som valp. Jag ber dem beställa hem bilderna och skicka till mig. Veterinären har sänt bilderna till NKK för avläsning. Jag blir rätt förbannad att en veterinär behandlar hundägare på detta viset. Tiken springer hej vilt på promenaderna, de åker på träningar och hon är utställd. Skulle hon vara så vanskapt skulle ju någon och inte minst ägarna se det.
Bilderna kom till min mail rätt snabbt och då kan jag säga att jag höll på att gå i taket!!  Kan man inte lägga hunden rakt på ett bord ska man inte ge sig på att röntga. Jag är ingen specialist men några plåtar har man ju hunnit med att se.
Ja här nedan kan ni se!

Tur man har valpköpare som inte är fega av sig så de tog i håll med veterinären. Pengarna för röntgen betalades tillbaka och ny tid på annan klinik bokades

Nu hamnade de på en klinik som viste vad de höll på med! Fina A höfter enligt NKK!  Så här ser ni hur viktigt det är att hitta en klinik som vet vad de håller på med. Hade inte Espen och Maria varit de dom är hade Ronja kanske inte funnits mer.
Veterinär som är så här outbildad på röntgen borde inte få hålla på. Man börjar ju undra om han ens var nykter eller riktigt frisk vid tillfället? Jag har namnet på veterinären och delar det till dig som vill hålla dig undan honom.
Inlägget är skirvit med godkännande från ägare.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-