P1130770

Jäkla sjukvård

Utsparkad kan man säga att man nästan är. Neurologen på Sahlgrenska meddelade bara att det föreligger en högre riskt för fraktur där cystan gnagt sig in. Jaha och vad gör man då? Tydligen ingenting. Inte opererar i alla fall, inte där. Min läkare ber mig skaffa smärtlindring hos min distriktsläkare. Hade han läst journalen hade han sett att jag går på smärtmottagningen . Inte för att det gör någon nytta för inga piller biter ju inte. Har provat massor men blir bara hög som ett hus. Testade Oxycontin nu, ja jag vet man ska inte ta andras piller men nu gjorde jag det och det tog lite udden av det onda. Har nu en tid i maj så då ska jag se om jag kan få sådana Ska jag bli tablettberoende får jag väl bli det då om ingen kan operera mig. Vill in på Spine center men hamnar mellan stolarna Ska man in dit måste man stå i kö hos sitt eget landsting och att de inte kan ge en tid inom vårdgarantin.  Jag är ju redan inne i systemet så då funkar det inte. Får prova att ligga på och tjata, anars får jag ta tag i det hela och betala själv, i alla fall för första besöket med en specialist. Skitvård eller vanvård som jag kallar det.
Jag vill kunna åka till ett shoppingcenter och knata runt så länge jag vill, jag vill åka till min som bor i Blekinge, jag vill åka på hundutställningar. Jag vill gå långa promenader med mina hundar , jag vill kunna städa hela huset på en gång. Nu måste jag lägga mig med jämna mellanrum då det bara inte funkar att vara uppe en hel dag för att jag får så ont. Köra bil är ett litet helvete.  Jag är rent ut sagt jävligt less på att ha det på detta viset. Man kan skicka folk till månen, man kan åka under vattnet, man kan göra en massa skumma grejer men att operera bort en liten jävla cysta i ryggen , det ska vara svårt. Måste ju finnas någon som kan klara det eller beror det på viljan?  Vore jag miljonär hade det säkert funkat att få det gjort. Nu är jag ju bara en vanlig dödlig som betalat skatt hela mitt liv i det fantastiska Sverige som har så bra vård.  F...n man slussas runt bland springläkare, får tjata för att få en tid och inte en enda jäkel bryr sig. Här har du nåra piller, fot i ändan och hem med dig. - javisst du kan få en tid om tre månader.
Tur att jag är en envis jävel som inte brutit ihop totalt, änn.  Tre år av mitt liv har jag slitit  med detta och inte har jag blivit ett enda dugg bättre, bara sämre och så ska man sparkas ur systemet. Jag ger mig aldrig!!  Jag vill ha tillbaka mitt liv!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-