P1130770

10 år!

Först grattar vi våra fina Chilli på tioårsdagen! Vår lugna stabila tjej som gett oss flera underbara valpar. För tio år sedan skulle jag ha en svart tik och hon kom till oss och förgyllde våra dagar. Tack till Suz som tycte att vi var värda denna fina tjej! Det är guld värt i en flock att ha en så stabil dam hemma. Alltid lugnet själv och hälsar nykomlingar välkomna i flocken utan något gruffande. Styr upp unga hanar som kommer hit på våra träffar och älskar valpar, egna som andras. 
Sedan grattar vi vår B-kull, vår första kull här på Lyse-Lycke. De föddes två veckor efter flytten hit till vårt paradis. De föddes i vardagsrummet och jag satt i telefon både med Suz och Gittte på Daqelas som fick valpar samma dag. Så grattis till oss :) och alla våra valpar som vi hoppas firas ordentligt på sin 10-års dag. 

Så har Shimoni varit och träffat Gambino. Parning har det blivit men inte utav den vanliga sorten kan man säga. Uppvaktning och parning funkade som det skulle men det som inte funkade var hägningen för den uteblev varje gång. När Goofy som han kallas var klar väntade vi på att nu ska han sitta fast och vända sig men han hängde kvar över Shimoni  några sekunder efter att han utfört det hans skulle, sedan klev han bara lugnt ner och knallade iväg. Detta skedde vid varje parning så nu är vi givetvis lite spända på om det kommer att bli några valpar. Har aldrig varit med om detta förut men någon gång ska väl vara den första. Att det kan bli valpar utan hägning är ju absolut möjligt så nu får vi bara vänta några veckor innan vi vet. Håll tummarna! 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-