P1130770

Årets sista dag.

Året startade med My Dog som vanligt. Där tog Niro cert samt BIS 4 placering i juniorfinalen. Kunde ju inte gått bättre! I februari fick Ochi livmoderinflammation till min stora sorg. Inga valpar men vi har kvar vår goa tjej och det är det viktigaste.  I mars fick Luna sex fina valpar hos oss och vi utökade Essmania's familjen med fler fina valpköpare. I maj föddes det ytterligare åtta nya in i hundfamiljen Det var Kadina och Kouvo som fick sina valpar. En härlig sommar med många goa valpköparbesökare. I juli var det kennelträff med 28 hundar och nästan dubbelt så många tvåbenta. En härlig och rolig dag!  I augusti skada Nemi sitt ben men det syddes ihop fint och hon piggnade till sig snabbt. Lilla taket på huset renoverades och verandan på framsidan blev inglasad. På hösten provade jag para Ezzi utan lyckat resultat då hon var en surtant. Shimoni parades senare utan hägning så inga valpar då heller. Vi tar nya tag.
Har under året stridit med försäkringskassan och vården om min rygg. Hittade neurokirurgen i Danmark och var där och fick possetivt beskde. De kan hjälpa mig! Hoppas att detta närmar sig slutet nu då jag väntar besked från F kassan. Fyra år med detta börjar ta ut sin rätt, man blir så trött. 
Många Essmania's hundar har i år röntgats med fantastiskt fina resultat, det gör mig så glad :)  Nu ser jag fram emot My Dog igen med Niro. I år kör vi båda dagarna och hoppas på sista certet. 

Gott Nytt År till Er alla!!
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-