P1130770

Valparna två veckor

.Valparna är nu två veckor. De är nästan uppe på benen och går. Alla har öppnat ögonen. Nu börjar det hända saker Till helgen kommer jag att flytta ur valprummet och valparna kommer att få mer plats. Då tar jag bort lådan. 

Shammi har gått drygt fyra veckor in i dräktigheten Suck... Visa saker vill man inte ska vara ärftligt. Hon är just nu precis som sin mamma när hon var dräktig sista gången Sluta äta vid tre veckor och sedan vara hur dryg som helst med maten Ställer jag fram mat tittar hon på mig som om hon tror jag ska förgifta henne. Man kan inte vara dräktig och inte äta något. Så nu börjar vi morgonen med att ge alla mat sedan tar man ut Shammi på gården och kastar om kring kulorna, då äter hon lite Glad om jag kan lura i henne ett par dl / dag. Skitunge!!  Hoppas det släpper och hon blir hungrig. Det är ju ingen större fara för valparna, de tar vad de behöver men resultatet blir en väldigt smal mammahund.  Lexi strejkade hela tiden så det var inte skoj.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-