P1130770

Länge sedan

Så har verkligen sommaren kommit. Har pysslat mycket i trädgården och hundarna har både stora rasthagen och trädgården att springa i. De har hittat sin favoritplats på berget. På bilden är det Ochi och Lexi som spanar. De trivs verkligen i trädgården, Där finns nu lite urgrävda håligheter i buskage och under shersminen.
Luna har äntligen startat sitt löp och jag ska hämta hit Niro från Åmål. Båda får bo här någon vecka så får vi hoppas att det blir en parning eller två. Det är fullbokat på kullen, några har väntat väldigt länge. Det blir en kull till och förhoppningsvis väntar den damen med löp några veckor till. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv