P1130770

Länge sedan

Så har verkligen sommaren kommit. Har pysslat mycket i trädgården och hundarna har både stora rasthagen och trädgården att springa i. De har hittat sin favoritplats på berget. På bilden är det Ochi och Lexi som spanar. De trivs verkligen i trädgården, Där finns nu lite urgrävda håligheter i buskage och under shersminen.
Luna har äntligen startat sitt löp och jag ska hämta hit Niro från Åmål. Båda får bo här någon vecka så får vi hoppas att det blir en parning eller två. Det är fullbokat på kullen, några har väntat väldigt länge. Det blir en kull till och förhoppningsvis väntar den damen med löp några veckor till. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv