P1130770

Parning

Så blev det höglöp och parning. Luna har varit hemsk i en vecka. Fullkomligt galen i Niro Hon har flirtat hej vilt och han har tillslut blivit sur och sagt ifrån. Igår var det rätt dag enligt Niro så det blev en parning i går. Idag ösregnade det så jag möblerade om på altanen. Det blev parning med en gång så jag satt fint i soffan och höll Luna. Niro står snällt stilla. Där satt vi en kvart ungefär och jag hade det riktig bra med kaffekoppen lätt åtkomlig.  Har lärt mig med åren att hanen nästan alltid har rätt, när höglöpet är. En hane som aldrig parat kan var het på gröten redan långt tidigare än höglöp. Hanar som har parat  har i regle väldigt god koll och parar inte när det inte är rätt dag. Så det är till att lita på hanen och ha is i magen. Luna har ju haft en kull här tidigare så nu börjar väntan igen. Att vara uppfödare är ett fasligt väntande.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln