P1130770

Detta är ett blogginlägg

Så har valparna blivit tre och fyra veckor gamla. A2 kullen har fått större utrymme och de får mat tre gånger om dagen De äter fint i egna skålar Vissa hungrigare än andra så man får passa så någon inte får för mycket. De har börjat få tänder och börjar upptäcka varandra. De har fått lite mjukisdjur men de leker inte med dom ännu men vila huvudet på dom går fint. När man kommer in blir det ett fasligt liv Alla kommer och vill bli gosade med och de testar att bita lite i kläderna. 
Z kullen har nu stort utrymme i köket De har under några dagar nu varit ute på altanen men i går kom dom ner på gräset. Det var väldigt spännande. Tog lite nya bilder på dem i morse och de ligger på deras egna sida, längst ner där jag skapat ett galleri. Även A2 kullen har fått ett galleri  på sin sida Till helgen blir det en del besök och sedan rullar det på tills det är dax för dom att flytta. Jag har en tik ledig för försäljning till rätt hem.
På bilden ser ni Asha Greyjoy  och hennes syster Aleri Hightower.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln